Nådd de planlagte målene, og mye mer!

24.05.2024

Å bli tryggere som instruktør er noe jeg ønsket. Dette fikk vi til etter noen timer med veiledning. Raskt innså jeg at det var en mer verdifull ressurs jeg også fikk, nemlig en følelse av glede ved å holde kurs, for det å holde kurs er mega-GØY!

Jeg er sykepleier og godkjent førstehjelpsinstruktør, men hadde aldri holdt kurs for andre deltagere. Jeg trengte hjelp for å komme i gang. Heldigvis kom jeg i kontakt med Dyngen Solutions. Vi lagde sammen en plan på hvordan vi skulle nå de ulike målene. Det føltes ut som jeg har virkelig kommet på rett sted, og møtt på en veileder som ønsket å hjelpe meg. Målene ble overkommelige med den tette oppfølgningen jeg fikk. Jeg ble vurdert individuell for hva som er best for meg, og ikke nødvendigvis hva som hadde vært rett etter læreboken. Jeg har aldri møtt noen som er så engasjerte, inspirerende og morsom. Veilederen min var lett tilgjengelig, og ga rom for å ta kontakt når jeg trengte det.

Underveis møtte veilederen min opp for å se om jeg har forbedret meg og hva som kan bli bedre. Til og med to veiledere en dag. For å bli bedre i noe må man få gode konstruktive tilbakemeldinger. Dette klarte de å gi på en kjempegod måte. Måten dette ble gjort var at de først plukker opp noe som kan bli bedre, og sier hvordan det heller kan gjøres. De er såpass dyktige faglig og meget kompetente, at forslagene de kommer med vet man at er prøvd ut i praksis og fungerer. I tillegg hadde veilederen min mange erfaringer fra praksis som kunne brukes i teori. Dyngen Solutions har en unik oppmuntrende energi. De var opptatt av hvordan jeg følte det gikk.

Nå i ettertid sitter jeg igjen med en følelse om at oppfølgningen jeg fikk var fantastisk. Det har absolutt gitt meg tryggheten jeg så etter, og mye mer. Jeg har blitt inspirert på en helt unik måte. Hadde gått gjennom dette mye tidligere om jeg var klar over at dette var en mulighet. Anbefales!